Modifiye Nişastalar
Doğal Nişastalar gıda sanayiinde yaygın olarak;
*Karbonhidrat Kaynağı
* Yapı ve Hacim Verici
* Kıvamlaştırıcı
*Gevşekleştirici olarak kullanılır.
Mısır Nişastası
Waxy Mısır Nişastası
Patates Nişastası
Tapyoka Nişastası
Bezelye Nişastası
Modifiye Nişastalar
Dirençli Nişasta
Unlar
ve Polioller
Maltodekstrin
Toz Glikozlar
Sukraloz
Stevia
Toz ve Sıvı Maltitol
Toz ve Sıvı Sorbitol
Bitkisel Gliserin (Gliserol)
Melas
Tekstüre Soya Proteini
Soya Un, Konsantre İzole
Mısır İrmiği
HVP (Hidrolize Bitkisel Protein)
Ürünleri
Frakisyone Susuz Tereyağları
Kruvasan Yağları
Çözünebilir Lifler
Polidekstorz
İnülin
Mısır Lifi
Patates Lifi
Yulaf Lifi
Bezelye Lifi
Bambu Lifi
Beta Glukan
Laktoz
PST
ve Lezzet Arttırıcılar
Redbeet (Pancar Kökü Kırmızısı)
Karmin, Koşineal
Beta Karotenler %1, %5, %10, %30
Apokartonel
Astaxsanthin
Karamelize Şeker
Klorofil ve Klorofilin
Annatto, Paprika, Lutein
Turmerik (Kurkumin)
Likopen
İnaktif Mayalar
Torula Mayası
Maya Otolizatları
Bütün Maya Hücresi
Besin Mayaları
Çubuk Vanilya
Doğal Tereyağı Aromaları
Kalsiyum Asetat
Sodyum Asetat
Tuz Mikroküreleri
MSG (Mono Sodyum Glutamat)
Kalsiyum Asetat
GDL (Gluko Delta Lakton )
Gum Arabic (Aksaya Gamı)
Locust Bean Gum
Agar Agar %1, %5, %10, %30
Karagenan
Özel Karışımlar
Sodyum Benzoat
Potasyum Sorbat
+90 532 700 12 78